Setahun yang Lalu

Posted: 2 September 2016 in Hari Yang Bertajuk

IKI (2)-page-002 IKI (2)-page-003 IKI (2)-page-004 IKI (2)-page-005 IKI (2)-page-006IKI (2)-page-007

Cerita selebihnya ada dalam zine IKI. Tahniah kepada yang sudah memilikinya!😀 Aku print 10 keping je.

Jpeg

Meanwhile, kedua-dua buku masih ada beberapa. Boleh beliii.

Kalau aku baik hati, aku selit sekali zine dalam sampul surat.

Ha, kan best tu?

Komen-komen
  1. Zyraroxx berkata:

    Aku sedap sedap baca dh habis, huuu potong stim. cemana nk dptkan zine tu!

    Like

  2. Pa Johan berkata:

    Next time keluar buku lagi aku beri hang free!

    Like

  3. cEro berkata:

    Aku dah baca sampai habis. Best sangat zine Iki ni. Hehe

    Like

Timakasih! :>

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s