Kelahiran Semula #bukupeti

Posted: 21 Mac 2016 in Hari Yang Bertajuk

page

IMG_20160320_100730

Komen-komen
  1. kartunster berkata:

    firstttt!!

    Like

  2. Aujinz berkata:

    Hahahaahaha.. aku tau dah jawapan dia.. tapi sebab aku dah ada buku tersebut, maka aku simpan jawapan. Yang penting, aku tunggu buku kedua.. hua hua hua ~

    Like

  3. Tanpa Nama berkata:

    pergh komik ke ni?

    Like

  4. budoxe berkata:

    pergh! ni komik ker?

    Like

  5. Tanpa Nama berkata:

    Alamak. Tau bobby suka buat pose peace je.

    Like

  6. asyfhan berkata:

    jadi apa jawapannye? dah adaa pemenang kan?

    Like

  7. cEro berkata:

    Beriya aku refresh berjuta kali kat blog ni takut terlepas peluang.
    Satu hari yang aku sibuklah baru kau post soalan. Siap dah ada pemenang lagi.
    Sedihnya akuuuuu~~~~!!!!

    Like

Timakasih! :>

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s