Selamat Kembali Ke Sekolah!!!

Posted: 29 Disember 2015 in Hari Yang Bertajuk, Zaman Primitif

GFT 001

Advertisements
Komen-komen
  1. nazha says:

    adakah aku yang terfirst kali ni???

    Like

    • nazha says:

      yeahuu..hinss hinss puas hati aku dapat tebus balik kegagalan entri hidung..
      ok tu je nak komen..
      pasal lencana aku budak laki2 gosok kat kocek baju depan..tak payah sesiku L..
      tapi cuma bila nak pakai baju butang tertukar2 atas bawah hahaha..

      Like

  2. Pa Johan says:

    Yeahhhh Kartunster is back on track!!!

    Like

  3. Kringet says:

    Haha. Zaman kita jahit. Lencana letak kat poket, bukan atas poket. Jadi bila jahit sendiri…terjahit dengan poket-poket sekali.

    Ahhh udahhh ko!! Jajan ke, shapener jenis bulat ada cermin bila dah kerit pensil tiup2 tu atau raba (rubber) ke tak boleh bubuh dalam poket baju. Boleh kat poket seluor je…

    Like

  4. plain83 says:

    Hahahaha… aku saja bagi chance nazha utk komen first kat blog feveret dia ni kali ni, aujinz dah inform aku aritu so aku mengalah je, ye aku memang baik :p

    Like

  5. cEro says:

    Aku dulu pun lekat sendiri. Tapi sebab lekat kat poket, so takde masalah sgt.
    Cuma jadi masalah bila seminggu kemudian dah tercabut dah lencana.
    Masa silap aku buat pun aku tak pasti. Hahahaha

    Like

  6. Prinz Aujinz says:

    Hahahahaha… aku takde masalah lekat melekat ni. Sebab aku nak buat semua test lapan ratus kali… cuma masalah masa zaman darjah satu dulu ialah, gentar tersepit ngan zip seluar. Kaha

    Like

  7. Zyra Roxx says:

    hahahahahaha faham sgt sbb dulu alih2 lencana dok dekat leher. dh lah jahit, nk kena tetas balik TT

    Like

Timakasih! :>

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s