Hidung yang Tabah

Posted: 23 Disember 2015 in Uncategorized

*entri ape ni? Macam banganggg. ;_;

Komen-komen
  1. plain83 berkata:

    Huhuhuh… pi cari facial soap jenis bar kat Watson atau Guardian, cari JF Skin Solutions (10% sulfur). Very affordable and effective pada aku. Try la, InsyaAllah boleh setel masalah acne yang ganas tu huhuhu…

    Like

  2. plain83 berkata:

    testing letak link blog skali dalam komen… hahah! :3

    http://throughmyglasseskacamata.blogspot.com

    Like

  3. Aujinz berkata:

    hidung sape ni? hahahaha
    Cucilah muka dengan air lemon suam. Membazir plak, minum jer laaa air lemon tu… huhuhu

    Like

  4. cEro berkata:

    Hahaha…
    Kenapa aku tak pernah terfikir pon nak belek hidung aku buat analisis?
    Hahah..
    Tapi kalau ada jerawat jenis duduk dlm hidung, pastu tersentuh hidung, rasanya pedih nak menangis mcam kena tinggal kekasih ooo

    Like

  5. kringet berkata:

    nampak sangat hidung masih muda. sebetulnya hidung yang paling berpengalaman ialah hidung yang hilang keupayaan hormon berjerawat.

    Sabar…sabar. waktu itu akan tiba. waktu di mana kau tak dapat membezakan antara warna hidung dan kulit kentang.

    Like

  6. Pa Johan berkata:

    Hahaha. Apa buruk no hidung gitu.

    Like

  7. Tanpa Nama berkata:

    fuhh, nasib baik entri pasal liku2 hidup sebuah hidung je..
    lepastu tak sampai 100 patah perkataaan pulak tu..
    takdela aku rasa ralat tak dapat first kali ni..haha

    tapi jauh di sudut hati aku menyalahkan cuti hari krismas sebagai punca kegagalan ini..

    -http://kartunster.blogspot.my/-

    Like

Timakasih! :>

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s