Bobby, Jangan Main Mercun!!!

Posted: 14 Julai 2015 in Uncategorized

1

2

3

4

5

6

Komen-komen
  1. Tanpa Nama berkata:

    fuh, 2 entri dalam masa 2 hari berturut2?
    kejaiban dunia ke 14 ni..haha..

    sabar je la aku tgk bobby ni..
    hashtag sabar selalu..

    selamat hari raya bersama hasben dengananak baru..kehkeh

    #kartnster

    Like

  2. Amna Shark berkata:

    comel la bobby ni..

    Like

  3. cEro berkata:

    Bobby punya bobby, bunga api pon dah kalah gaya nak bakar meriam buluh…
    Hahahaha

    btw, selamat hari rayaπŸ™‚

    Like

  4. matkeng berkata:

    Ni mesti style akak dulu ni gini gaue iye dok.. Saje tukor versi bobby gittuuu

    Like

  5. plain83 berkata:

    Hahahah bobby ni, kalau kena baling dengan mercun pop pop yg harmless tu pun mesti boleh kena heart attack nih XP

    Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir & Batin~ ;3

    Like

Timakasih! :>

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s