Cermin Berpuaka

Posted: 25 Ogos 2014 in Kerja Baghal Lalalala

a

b

c1

c

39

ee

Advertisements
Komen-komen
  1. Perahsia says:

    Since dah kahwin buat lah satu post cerita pasal kahwin 😀

    Like

  2. plain83 says:

    binjai? apa itu binjai? pestyme dengaq word tu… hahah ;3

    Like

  3. cEro says:

    Wahahaha…
    Orang kata kita tgk diri kita sendiri dlm cermin 5x lebih cantik dr realiti.
    Kalau dlm cermin pon dah hodoh, apatah lagi realiti.
    Aku benci cermin aku…kuat menipu…hehehehe

    Like

  4. Aujinz says:

    kakakakakaka… nasib baik luar dalam cermin aku tetap kacak…

    Like

  5. kringet says:

    Binjai.
    Terung pipit. Lebih kurang la. Tapi terung pipit ni kaver sikit. Bunyi ala ala lesung pipit padahal…huargghhbluwek!!!

    Like

  6. Tanpa Nama says:

    fuh..huduh yang amat..

    #kartunster

    Like

  7. deeya says:

    kok koyo ngono pa .. haha !

    Like

  8. FaridahAhjumma says:

    Salamullah alaiki.

    Saya ambil masa 3 hari untuk skodeng semua cerita awak di sini. Maafkan saya sbb jadi stalker awak. Semua best2.

    Salam kenal 🙂

    Like

  9. Keri Ikhwan says:

    tu maknanya kena pakai spek atau tambah power spek.
    konfem dari jauh lagi dah nmpak hodohnya.. haha

    nak wajah sempurna , masuk la Syurga, konfem takde dh cacat cela.

    Like

Timakasih! :>

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s