Toyol

Posted: 22 Januari 2014 in Dongeng Bengong, Zaman Primitif

12345tuyul*Sila abaikan ayat “yang comel!” tu. -.-

Komen-komen
  1. Tanpa Nama berkata:

    Kalau tak ada rambut, boleh guna daun pucuk manis..

    kalau ada kurap, boleh try guna daun pokok ketapang..ni pun daun yang jarang ada kat Malaysia ni..kehkehkeh

    btw, botak itu baru gangster..serupa lan todak..

    #kartunster

    Like

  2. Tanpa Nama berkata:

    aku pun kalau p kedai gunting rambut, x pernah lagi tukang gunting diam x berkata apa2..selalu mesti akan keluar ayat “banyaknya rambut awak”. -_-‘

    Like

  3. aujinz berkata:

    kenape si Nazha Kartunster tue selalu first…bang, projek dah siap??
    kaka

    Like

  4. nina berkata:

    comey la ko peng time kanak2..
    kagum aku..haha

    Like

  5. TENGKUBUTANG berkata:

    Haiiiii..Cakkk!!
    nak follow sini tapi xde butang follow
    sudilah kiranya follow me yea..
    he2.. salam kenal.. keep in touch yea..=)

    http://tengkubutang.blogspot.com/

    dan my 2nd blog
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    Like

  6. Pa Johan berkata:

    Salam kenal.🙂 InsyaAllah esok-esok la saya follow yea..

    Like

  7. Semut Merah berkata:

    Mak kau buat kuih apa? Kau tak ada mewarisi skill membuat kuih ke?

    Like

  8. plain83 berkata:

    Oh daun pucuk manis??? wokeh akan aku apply kat kepala aku esok jugak! wahahah X3
    Eh gong xi fa cai ;p

    Like

  9. NorazlinNordin berkata:

    sebijik macam gollum. hahaha

    Like

Timakasih! :>

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s