Bekerja dengan Jarum dan Benang

Posted: 29 November 2013 in Dia Punya Art, Karangan Bertulisan Komputer

1234

Komen-komen
  1. Keri Ikhwan berkata:

    boleh jadi fashion designer nih..
    nak tempah cadar corak bobby satu

    Like

  2. Aujinz berkata:

    powerlah hang Pa menjahit.. so boleh tempah online ke tak nie?

    kakakakkaa… aku berjaya mengepos komen sebelum Nazha.. koh koh koh

    Like

  3. Tanpa Nama berkata:

    argh..kenapa ko post entri dah nak hujung2 minggu, mana aku online..

    ceh, tak dapat aku ngomen first..

    apa pun, tahniah kerana telah mengetengahkan beberapa perkataan yang sinonim dengan jawa..

    i) basahan = basahan ni bukan cadar je, seluar baju pun boleh dibagi title basahan jugak kalau ia digunakan untuk tujuan harian..

    ii) togel = naked..

    harap penulis blog upload sampel cadar yang diahit, mana tahu permintaan tinggi daripada pembaca..

    inb4, aku first (qada’) lah aujinz..hahaha..

    Like

  4. Pa Johan berkata:

    kau dah turun takhta la kartunster. keri ikhwan menang kali ni. sangat ajaib. kakakaa

    ya, nanti aku upload. kau jangan tak jadi 1st pengkomen pulak.

    Like

Timakasih! :>

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s