Ayamona

Posted: 17 November 2013 in Karangan Bertulisan Komputer, Zaman Primitif

mona 1mona 2

Komen-komen
  1. Tanpa Nama berkata:

    aku seperti biasa akan menjadi yang 1st mengomen..

    hebat bukan..

    ayam mona fendy?kahkah..
    bukan main pandai sekali makcik keledar tu gosip ayam guna analogi penjenayah legend ye..

    #kartunster

    Like

  2. Pa Johan berkata:

    Tahniah! Aku akan beri kau hadiah nanti!😀

    Makcik2 tu kejam macam mona jugak. :p

    Like

    • Tanpa Nama berkata:

      salam..pa johan, ni komen serius ni..

      buku ko yang ko jual tu ada lagi?pre order punya ke..?

      aku nak 1 boleh?emel aku kat nazhaanua@yahoo.com..

      #kartunster

      Like

      • Pa Johan berkata:

        Sori banyak2 lah Kartunster.
        Dah takde dah.
        Aku terpaksa tolak semua order sebab aku dah tak buat buku tu lagi.
        Modal takde. V_V

        Like

        • Tanpa Nama berkata:

          lah yeke..kenapa tak pusing modal balik guna duit buku yang dah terjual tu..

          eh eh..termengajar kau pulak haha..sori..

          ruginya aku..aku harap kalau ada modal nanti ko reprint balik buku tu..

          aku serius nak sekopi..

          nanti buku ke 2 dah nak keluar kan?aku chop 1 ok:)

          thanks

          #kartunster

          Like

          • Pa Johan berkata:

            Hahahaha memanglah…
            tapi untungnya tak banyak, dan aku tengah kayap masa tu.
            jadi semua duit telah habis guna dalam sekelip mata. haha

            buku kedua hampir siap. tapi tak jual kot. modal takde.
            so, baca sendiri je la. HAHAHA

            tenkiu, Kartunster.🙂

            Like

  3. aujinzAujinz berkata:

    hahahahha.. kemain vogue nama istilah ayam… kakakka…

    dan macam biasa, aku pengomen yang seterusnya… koh koh koh

    Like

  4. NorazlinNordin berkata:

    omaigod. selama ni aku beli ayam mona fendey rupanya. hahaha

    Like

  5. juejuenne berkata:

    apekah? aku mati2 ingat Rosalinda ayamore tu..x trpikir plak mona fandey..uhuks!

    Like

  6. Keri Ikhwan berkata:

    adoi… first time aku dengar istilah ayam mona fendy haha… kretip makcik tu

    Like

Timakasih! :>

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s