Aiskrim yang Patriotik

Posted: 16 September 2013 in Hari Yang Bertajuk, Zaman Primitif

AISKRIM NASIONAL

*gambar ini merupakan salah satu entri untuk projek buku nombor 2. Buku nombor pertama dah habis jual. Hikhik. *

Komen-komen
  1. aujinzAujinz berkata:

    power laa hang Pa.. buku pertama pon aku baru khatam baca dah nak keluo buku kedua.. kakakakka.. nak join ahhh…

    Like

  2. farahin nadh berkata:

    tahniah kak, buku pertama abes jual😀

    Like

  3. Tanpa Nama berkata:

    woi woi..sku belum book order lagi ni..ko ada simpan lagi tak stok?aku nak 1..

    -kartunster-

    Like

  4. finafento berkata:

    Dulu time kecik – kecik mak buat eskrem malaysia @ ais képak ni dengan eskrem kelapa yang kat dalam kon tu. Eskrem tu panggil ais palit😛

    Bila budak – budak datang beli, muka berlagak je jual. Almaklomlah. Kita je supplier time tu kekeke

    Like

  5. nurdani berkata:

    dulu buat aiskrim Milo je ha

    Like

  6. Semut Merah berkata:

    Dah habis jual buku baru nak tulis entri sini. Kalau tak habis, mahu berjanggut aku menunggu gamoknya ni.

    Like

  7. Khairulsyarafi berkata:

    aiskrim malaysia!..ahaha lama tak makan..

    Like

  8. Juenne berkata:

    mak aku jual lg weh. katanye hobi. ada la aku rembat time2 ngidam nak makan.. woho!

    Like

Timakasih! :>

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s