Lagu Kegemaran Dia Sekarang

Posted: 24 Februari 2013 in Bobby the Bubbly Babi

1

2

* Naik bosan aku, Bobby ulang banyak-banyak kali. -__-

Komen-komen
  1. kartunster berkata:

    keh keh keh..

    wah bobby dah start jadi komposer dan penulis lirik terkenal la..
    bobby tak ada pikir nak jadi YB ke?lol

    Like

  2. Keri Ikhwan berkata:

    habis punah lagu.

    Like

  3. Pa Johan berkata:

    Kartunster: YB tu stands for Yang Babi kan? Haha. Boleh, boleh…

    Keri: Hihihi

    Like

  4. Haryz berkata:

    lagu apa la yang bobby compose tu?
    betul sungguh ada lagu tu ke??

    Like

  5. Prinz Aujinz berkata:

    hahahhahha… bo bo bo bo bobby ~

    Like

  6. ciknurqalby berkata:

    pon boleh..layankan jelah, kang meroyan lak babi nan sekor tušŸ˜€

    Like

  7. kentang berkata:

    lepas ni boleh la ajak bobby pegi karaoke takpun pegi jaming pun ok jugak..hahaha..

    Like

  8. Pa Johan berkata:

    Aujinz: Kuat la sikit nyanyi tu..

    Kakcik: Layan je la… dia la satu2nya babi yang saya ada. :p

    Kentang: Jangan karaoke lagu dangdut sudah. Dia tak boleh bergelek sangat. Buruk.

    Like

  9. Yousof berkata:

    Tak hagakĀ² si bobby ni ek.. Try kau kasi dia dengar laguĀ² rabbani, raihan ke… Mana tau terus tangkap lentok ke kan..

    Like

Timakasih! :>

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s