Love is Cinta. Cheese is Keju.

Posted: 3 Ogos 2012 in Karut-tiviti, Kotak-kotak

Komen-komen
  1. Keri Ikhwan berkata:

    pfffffftttt! haha giler misteri nusantara betul. teori ni memang boleh diterima pakai. terbaik!

    Like

  2. haris berkata:

    oooohh..patut la. myth buster betol ko ni ripa.

    Like

  3. kentang berkata:

    hahaha..betul tu..mohon rifa jgn buat duckface,hehe..
    rifa dah buat kueh raye lum?

    Like

  4. Aujinz berkata:

    patut aaaaaaa.. diorang nie… lenkali sebut Cheeeseeeee..😄

    Like

  5. merahitujambu berkata:

    ahahaha…kantoi sudah duckface..XD

    Like

  6. cci berkata:

    hahahha.. mencik duckface…

    Like

  7. logik gak tuh..juuuuuuuuuuuuuuuuuuuu sampai ke akhirnye..
    selamat berpuasa rifa..lama akak xjengok blog..bizi..

    Like

  8. miss alieya berkata:

    sgt xleh blah itu duckface.. huhuu!

    So, say cheeeessseeeeeeee~~~~
    *baru menjelajah ini blog,salam perkenalan..;) dah merantau dari awal n hampir ke penamat(!)

    Like

  9. Tanpa Nama berkata:

    Encek Pa..macam mano nak follow hang?jenuih carik button follow tara

    Like

  10. Pa Johan berkata:

    Keri Ikhwan: Nanti bila2 nak bergambar, sila cakap “kejuuuuuuu” panjang-panjang.😛
    Haris: Aku myth buster dan ghost buster.
    Kentang: Belum buat lagi. Minggu depan.🙂
    Aujinz: Kau jangan sebut kejuuuuuuuuuuu masa ambik gambar. Buruk siut!
    Cik Merahitujambu: Hihihi!
    Cci: I mencik too.
    Kak Wida: Selamat berpuasa kak, walau di mana jua akak berada, dan apa saja yg akak lakukan.🙂
    Cik Alieya: WAH WAH WAH! Salam perkenalan! Terima kasih sudi menjenguk kita di sini.😀 Salam Ramadhan!
    Tanpa Nama: Hahah.. tak payah folo la, sebab tu tak letak button tu. Malu. Hihi. ><

    Like

  11. Ezanidma berkata:

    Kahkahkah misteri sungguh

    Like

  12. jo berkata:

    kakakaka! aku suka yang ini..genius. serius aku tak terpikir dorang tengah sebut keju..

    Like

  13. Pa Johan berkata:

    Ezan: Misteri sangat la kan… :p

    Jo: Haha.. sekarang kau dah tau… lepas ni nak amik gambar, sebut keju panjang panjang eh.😀

    Like

Timakasih! :>

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s