Doa Kudus Ku di Pertengahan Syaaban

Posted: 5 Julai 2012 in Hari Yang Bertajuk, Tengah Tekanan, Zaman Primitif

* Ceh, kenapa lah aku cuma mintak kuiz kensel dengan hari hujan. Kalau mintak jadi kaya raya agaknya dah seronok hidup aku sekarang… -_-

** Ini Patrick.

Komen-komen
  1. Aujinz berkata:

    Owh.. pa.. pa..
    kalau kau kaya aku doubt kau takde nak merapu kat blog kau nie macam sekarang… kih kih kih

    Like

  2. haris berkata:

    takpe2..cuba lagi doa lain kali. mana tau menjadi sungguh2.. hoho. ;D

    Like

  3. Pa Johan berkata:

    Aujinz: Aku mintak kaya raya dengan idea untuk merapu. Amacam? Hekhek..
    Haris: Kena buat senarai permintaan mulai sekarang!😀

    Like

  4. Juenne berkata:

    mlm ni mlm nisfu syaaban, & aku nanges bc citer ko nih.*sobsob*

    Like

Timakasih! :>

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s