Muzammil Dari Balakong

Posted: 24 Februari 2012 in Karut-tiviti

* Ini lukisan tangan kiri aku. Dan cerita ini tidak membawa makna apa-apa pun. Kakaka.*

Komen-komen
  1. darkhalf berkata:

    gua jeles sama muzammil dan cerita ini sangat pajohan

    Like

  2. Tanpa Nama berkata:

    aduiiii….ini sangat metafora

    Like

  3. Apple berkata:

    Wah.. crita ni sangat “mendalam”. harap2 muzammil tiba ke amerika serikat hendaknya.

    Like

  4. Pa Johan berkata:

    Darkhalf: Ceh, nak jeles bakpenye. Bodo bodo je kot benda ni.
    Tanpa Nama: Aduiiii… mana ada, mana ada.
    Apple: Haha, Muzammil masih stuck dekat Balakong. Duit belum cukup lagi nak ke AS. :p

    Like

  5. Kak Lily berkata:

    Ini lebih kurang cerita Lily from Kedah went to Osaka :p hihihi..

    ..dan dia macam Muzzamil yang masih teringin ke sana jugak.

    Like

  6. cimotcomot berkata:

    how lucky is muzammil..hahaha

    Like

  7. zulfikar Hazri berkata:

    ni kalau budak duduk lepak dekat tembok, badan kurus kering yg taip, mau ditempik seluruh kampung. ” wei mamat, kau ni dah high sangat dah ni mat!”

    Like

  8. Pa Johan berkata:

    Kak Lily: Saya teringin nak pergi Hokkaido. Pergi dalam mimpi je la jawabnya..
    Cimot: Bertuah ke? Setiap kali dia nangis, keluar ulat beluncas. Yeckkk.
    Zulfikar Hazri: Kehkehkeh! High five dah ni.

    Like

  9. jo berkata:

    Walaupun kiri……still awesome bebeh!!

    Like

  10. Kringet berkata:

    Muzammil Muzammil…

    Kau tak malu ke orang dah buat kisah fasal kau ni…

    Like

  11. halimahchempreng berkata:

    air mata beluncas ….. sangat euuuuuuwww ! mungkin sebab si pelukis menggunakan tangan kiri .

    Like

  12. Aujinz berkata:

    Pahjo tetap Pahjo.. power power dan deep purple sungguh…
    kah kah kah

    Like

Timakasih! :>

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s