Habis Pantang

Posted: 15 Disember 2011 in Bobby the Bubbly Babi

* ‘Bobby’ selalu selamatkan aku (dengan kisah-kisahnya yang tak senonoh) masa aku tengah ketandusan idea. Terima kasih Bobby… Y(T–T)Y… Nanti aku belikan kau seluar kecik. Tolonglah, jangan bertelanjang bulat lagi. Awak tu dah bersunat kot!

Komen-komen
  1. haryzkhairuddin berkata:

    ish…x malu langsung bobby ni. x macho la bogel2 depan org. huhu.. ;p

    Like

  2. zulfikar Hazri berkata:

    ala tak adil, apsal blurkan bibird bobby tu?!

    Like

  3. Remy berkata:

    Bobby punya bebird joget-joget juga kan?
    Comel!

    Like

  4. deeya berkata:

    alhamdulillah ! makin dah sunat , makin tinggi miangnye .. bobby bobby

    Like

  5. Cik Nur Qalby berkata:

    bobby flasher!! *tutup mata*

    Like

  6. krepek berkata:

    nakal betul bobby..memang dasar babi punye bobby..hahaha..

    Like

  7. Prinz Aujinz berkata:

    Untunglah ada Bobby.. aku time sangap idea, ape pon tak boleh.. koh koh koh

    Like

    • Pa Johan berkata:

      Haryzkhairuddin: nanti kau belikan dia kain pelekat cap gajah duduk boleh tak?\
      Zulfikar Hazri: kau sanggup ke tengok ‘bunga kantan’ dia?
      Remy: bebird dia tengah menari rancak mengikut tempo.
      Deeya: haha, teringat dekat quote (palsu) Maya Karin yang cakap ‘alhamdulillah’ sebab ‘berjaya’ buat scene ranjang dalam Ombak Rindu.
      Cik Nur Qalby: *hulur cermin mata gelap*
      Krepek: Dah nama pun babi…😄
      Aujinz: Kau kena bela seekor binatang imaginasi juga. Tapi jangan babi. Sebab aku dah cop dulu.😀

      Like

  8. deeya berkata:

    hahaha sengal ~ bobby xpe .. bobby hanya plastik semata2 . errrr bobby pun cume konon konon saje :p

    Like

  9. ✿Ummi Myra✿ berkata:

    kreatif la u lukis kartun, 1st time jengah sini…nak datang sini selalu bce komik2 ni leh?

    Like

  10. Pa Johan berkata:

    Deeya: Bobby kata dia nak mintak peluk dengan kau sikit, Deeya.
    Ummi Myra: selamat datang!🙂 tapi jangan datang sini selalu sebab saya takkan update lagi mulai Januari tahun depan.🙂 anyway, terima kasih kerana membaca!

    Like

Timakasih! :>

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s