Habis Pantang

Posted: 15 Disember 2011 in Bobby the Bubbly Babi

* ‘Bobby’ selalu selamatkan aku (dengan kisah-kisahnya yang tak senonoh) masa aku tengah ketandusan idea. Terima kasih Bobby… Y(T–T)Y… Nanti aku belikan kau seluar kecik. Tolonglah, jangan bertelanjang bulat lagi. Awak tu dah bersunat kot!

Advertisements
Komen-komen
  1. ish…x malu langsung bobby ni. x macho la bogel2 depan org. huhu.. ;p

    Like

  2. ala tak adil, apsal blurkan bibird bobby tu?!

    Like

  3. Remy says:

    Bobby punya bebird joget-joget juga kan?
    Comel!

    Like

  4. deeya says:

    alhamdulillah ! makin dah sunat , makin tinggi miangnye .. bobby bobby

    Like

  5. bobby flasher!! *tutup mata*

    Like

  6. krepek says:

    nakal betul bobby..memang dasar babi punye bobby..hahaha..

    Like

  7. Prinz Aujinz says:

    Untunglah ada Bobby.. aku time sangap idea, ape pon tak boleh.. koh koh koh

    Like

    • Pa Johan says:

      Haryzkhairuddin: nanti kau belikan dia kain pelekat cap gajah duduk boleh tak?\
      Zulfikar Hazri: kau sanggup ke tengok ‘bunga kantan’ dia?
      Remy: bebird dia tengah menari rancak mengikut tempo.
      Deeya: haha, teringat dekat quote (palsu) Maya Karin yang cakap ‘alhamdulillah’ sebab ‘berjaya’ buat scene ranjang dalam Ombak Rindu.
      Cik Nur Qalby: *hulur cermin mata gelap*
      Krepek: Dah nama pun babi… 😄
      Aujinz: Kau kena bela seekor binatang imaginasi juga. Tapi jangan babi. Sebab aku dah cop dulu. 😀

      Like

  8. deeya says:

    hahaha sengal ~ bobby xpe .. bobby hanya plastik semata2 . errrr bobby pun cume konon konon saje :p

    Like

  9. kreatif la u lukis kartun, 1st time jengah sini…nak datang sini selalu bce komik2 ni leh?

    Like

  10. Pa Johan says:

    Deeya: Bobby kata dia nak mintak peluk dengan kau sikit, Deeya.
    Ummi Myra: selamat datang! 🙂 tapi jangan datang sini selalu sebab saya takkan update lagi mulai Januari tahun depan. 🙂 anyway, terima kasih kerana membaca!

    Like

Timakasih! :>

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s