Syurga Pun Tak Lengkap Tanpanya

Posted: 2 November 2011 in Karut-tiviti, Kerja Baghal Lalalala, Kotak-kotak

*Kalaulah dapat berhubung semula dengan orang yang sudah mati melalui Facebook, alangkah bestnya… TT-TT

Komen-komen
  1. zulfikar Hazri berkata:

    kemas dan kiutnya kartun kau… selain dari conteng2, aku suka seni kau la…peh peh peh peh…

    dulu masa kecik, selalu berangan ada Porshe dekat Syurga..

    Like

  2. Xie Ra berkata:

    Saya plak masa Kecik2 berangan ada komik Doraemon byk2.. Masa kecik la tapi. dh besar xdelah berangan smpi nk ada fb kt syurga. Waste permintaan btul klw cmtu.. -_-“

    Like

  3. Remy berkata:

    Beyond imagination.

    Like

  4. Cik Cempaka berkata:

    kat syurga segalanya lebih hebat dari di dunia…
    comelmyer budak berdua tu

    Like

  5. Pa Johan berkata:

    zulfikar hazri: banyak lagi blog made in malaysia yg ada lukisan kiut yang sejuta kali lebih kiut dari lukisan aku. tp terima kasih sbb menghargai ‘art’ aku (art la sgt kan… -_-)🙂 ya, mudah2an ada ferrari, hummer, dan at least kancil dekat syurga. tapi nak buat apa ya? roh kan boleh terbang2. :p
    Xiera: =.=”” komik doremon? =.=””’ tak bestnya.
    remy: *minda merewang-rewang* ‘syurga’ tu apa ek, remy? beyond imagination. to infinity and beyond~~~~!!! (suara buzz lightyear)
    cik cempaka: syurga dunia. syurga akhir masa. dua-dua best, yg membezakan ialah dia punya shelf life, dia punya zat, dia punya admission requirements. :p

    Like

  6. TheSharkox berkata:

    tiktiktik..ni mesti berdoa dekat wall facebook sendiri ni

    Like

  7. Xie Ra berkata:

    Komik Doraemon sbb masa kecik2, parents xbagi beli. klw terbeli sdiri, pndailah nk sorok. Tu yg berangan kot2 kt syurga nti ada mesin pengeluar komik byk2.. Kahkah.. Innocent.

    Like

  8. Prinz Aujinz berkata:

    kat syurga aku nak bini cun 4 orang.. errr.. terketerlaluankah pemintaan aku?.. nyiahahhahaha

    Like

  9. Itik berkata:

    Ni baru stedi Tapa,

    Like

Timakasih! :>

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s