Tekad Babiru

Posted: 22 Oktober 2011 in Bobby the Bubbly Babi

Blue are the people here that walk around
Blue like my Corvette it’s standing outside
Blue are the words I say and what I think
Blue are the feelings that live inside me
I’m blue, da ba de, da ba die
Da ba dee, da ba die
Da ba dee, da ba die
Da ba dee, da ba die
Da ba dee, da ba die
Da ba dee, da ba die
Da ba dee, da ba die

                                                                                      – Eiffel 65, Blue (Da Ba Dee) –

Komen-komen
  1. haryz khairuddin berkata:

    pasni bobby da jadi bobby blue…
    leh la nyanyi lagu all rise.. huhu. ;p
    bobby2..

    Like

  2. MoonStone berkata:

    bobby, jadi diri sendiri. tak payah nak puaskan hati sikin yang tak reti bersyukur. kalau sikin tak nak… saya pun ada. eh?

    hari tu, rasanya templat blog ni lain, kan?

    Like

  3. zulfikar Hazri berkata:

    cat ngan berus tu dah terkena najis mughalazah…. kalau nak pakai.. cat tu kena samak dengan air tanah dulu….

    semua ni salah sikin!

    Like

  4. Enchik Hyde berkata:

    “I’m blue, da ba de, da ba die
    Da ba dee, da ba die
    Da ba dee, da ba die”

    era Eoro Disco dah lama berakhir =___=

    Like

  5. Prinz Aujinz berkata:

    perghh… tetiba teringat zaman zaman muda belia dulu.. best woo lagu nie.. nyiahahhaa

    Like

  6. Pa Johan berkata:

    Haryz Khairuddin : “all rise… all rise… i rest my case”. haha, tetiba ternyanyi pulak. entah apa jadi dah pada budak2 Blue tu ye? dah ada anak agaknya masing2.😀
    Cik Nusra : Sikin jahat ek? haha. a’ah, template sudah ditukar balik. sebab tak biasa. (kes malas keluar dari zon selesa)
    Zulfikar Hazri : jom, jom, kita tumbuk hidung sikin biar jadi lagi penyek!
    Hyde : lagu dia pelik, tapi best kan?
    Aujinz : aku terperangkap dalam tahun 90-an. lagu era millenium aku tak berapa layan sangat.

    Like

  7. yong berkata:

    lucah betul la ko punye entri =.=’

    Like

  8. Remy berkata:

    Bobby, nak jadi lelaki sejati, bukan kena tukar luaran. Buatlah perubahan yang kat dalam tu.

    Dengarlah cakap abang, Bobby.
    Mari, sambut tangan abang.

    Kita jadi gay.

    Like

  9. Cik Nur Qalby berkata:

    Bobby! macam mana kakak nak tau kalau bobby blushing bila kakak puji-puji nanti.

    Like

  10. Pa Johan berkata:

    *sekarang dah tak ada perasaan apa-apa sebab dah jadi lelaki sejati. lelaki sejati kena kool dgn sebarang kata-kata manis*

    Like

Timakasih! :>

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s