Malaysia SEKALI LAGI Dijajah ‘Makhluk Asing’

Posted: 7 September 2011 in Karut-tiviti, Kerja Baghal Lalalala

Advertisements
Komen-komen
  1. robot sakti says:

    hahahaha

    cun jugak alien pakai tudung macam tu.

    Like

  2. Remy says:

    Fesyen semata-mata.
    Kasihan tengok diorang.

    Like

  3. hahaha~ terbaek la dek! hamek kau..

    Like

  4. amiey says:

    hahahha mereka m’yusahkan

    Like

  5. TheSharkox says:

    Haha.. kenapa perlu pakai sanggul tipu? serius le tell me why u need this?

    Like

  6. Doyi Ju Anna says:

    nasib bobby xteringin pakai gini hihi

    Like

  7. Aujinz says:

    Keh keh keh..kann.. kenapekan?
    Tapi..itu semua dah termaktub dah tanda tanda akhir zaman..

    Like

  8. Tanpa Nama says:

    x berat ke bawak tu??

    Like

  9. tah.. aku tak pernah turn on pun bila tengok pompuan pakai tudung sanggul besar2… haiishhhh tah pesen mana diorang pakai ni

    Like

  10. krepek says:

    mungkin fesyen akan datang dieorang letak pasu bunga atas kepala,hahahahairan..

    Like

  11. mau terbakar golongan2 yg pakai camni ni.. ;p
    aku pon xtau apa motip dorang tambah natang tu kat kepala? bukannye cantik mana pon tengok kepala besar macam alien tu. haish…
    *tu la, bobby xnak try ke pakai camtu?? lol.

    Like

  12. nizamsani says:

    boleh tumpang sangkut beg tangan.

    Like

Timakasih! :>

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s