Malaysia SEKALI LAGI Dijajah ‘Makhluk Asing’

Posted: 7 September 2011 in Karut-tiviti, Kerja Baghal Lalalala

Komen-komen
  1. robot sakti berkata:

    hahahaha

    cun jugak alien pakai tudung macam tu.

    Like

  2. Remy berkata:

    Fesyen semata-mata.
    Kasihan tengok diorang.

    Like

  3. Cik Nur Qalby berkata:

    hahaha~ terbaek la dek! hamek kau..

    Like

  4. amiey berkata:

    hahahha mereka m’yusahkan

    Like

  5. TheSharkox berkata:

    Haha.. kenapa perlu pakai sanggul tipu? serius le tell me why u need this?

    Like

  6. Doyi Ju Anna berkata:

    nasib bobby xteringin pakai gini hihi

    Like

  7. Aujinz berkata:

    Keh keh keh..kann.. kenapekan?
    Tapi..itu semua dah termaktub dah tanda tanda akhir zaman..

    Like

  8. Tanpa Nama berkata:

    x berat ke bawak tu??

    Like

  9. zulfikar Hazri berkata:

    tah.. aku tak pernah turn on pun bila tengok pompuan pakai tudung sanggul besar2… haiishhhh tah pesen mana diorang pakai ni

    Like

  10. krepek berkata:

    mungkin fesyen akan datang dieorang letak pasu bunga atas kepala,hahahahairan..

    Like

  11. haryzkhairuddin berkata:

    mau terbakar golongan2 yg pakai camni ni.. ;p
    aku pon xtau apa motip dorang tambah natang tu kat kepala? bukannye cantik mana pon tengok kepala besar macam alien tu. haish…
    *tu la, bobby xnak try ke pakai camtu?? lol.

    Like

  12. nizamsani berkata:

    boleh tumpang sangkut beg tangan.

    Like

Timakasih! :>

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s