Malaikat-Malaikat Penjaga Kami

Posted: 2 Ogos 2011 in Hari Yang Bertajuk, Zaman Primitif

Komen-komen
  1. TheSharkox berkata:

    Touching siot….sob sob sob

    Like

  2. RIFA JOHAN berkata:

    yeke….? hmmmmm……

    Like

  3. Abu Huzaifah berkata:

    waaahhh.. aku suke cara penyampaian kau… tertarik ngn contengan kau… hikhik… mmng terbaik… sedih =..=”

    Like

  4.  Hana berkata:

    mula2 baca tajuk aku expect ada cerita2 mistik. rupanya langsung takde. cet.

    tapi aku dah ‘Like’, ‘Share’, ‘Star’ kan di Google Reader dan kasi 5 bintang kat sini .

    Like

  5. Twit N View berkata:

    bagus penceritaannya…
    boleh ler rajin2 jengah blog ni lps ni…

    Like

  6. nizamsani berkata:

    selamat ulangtahun.

    Like

  7. finafento berkata:

    sangat sweet..tersentuh baca entri ni..

    Like

  8. krepek berkata:

    menyentuh perasaan…thanks byk²..

    Like

  9. Tanpa Nama berkata:

    ‎:'( sob2..tacing..

    Like

  10. anak soleh mencari cinta solehah berkata:

    -Ibu mithali-
    Ibu mithali ibu yang sejati
    Kasih sayangmu kasih yang suci
    Pengorbananmu disanjung tinggi
    Jasamu tetap di sanubari

    Ibu oh ibu fitrah ku murni
    Kelembutanmu menyentuh hati
    Semai kasihmu dalam jiwaku
    Kau disayangi kerana menyayangi

    Ibu oh ibu hatimu suci
    Tulus ikhlasmu mendidik daku
    Sanggup bersusah dan menderita
    Demi kebahagiaan sekeluarga

    Ibu oh ibu kau serikandi
    Bakti amalmu tidak terperi
    Beramal soleh berperibadi
    Mentaati Allah juga suami

    Like

  11. haryzkhairuddin berkata:

    semoga berkekalan perkahwinan mak n abah kau sampai ke syurga..
    sungguh touching citer ni..
    memang menakutkan kalau rumah masuk perampok..

    Like

  12. RIFA JOHAN berkata:

    kau orang…………………
    ahhhh………………………
    T____T

    Like

  13. Prinz Aujinz berkata:

    hebatnya ibumu..
    banyak kasih sayang di situ..

    Like

  14. Tanpa Nama berkata:

    peng…peng…….
    speechless ku slama 2 ari menatap blog mu….
    kau memang HEBAT!!!!!!
    bangga menjadi salah seorang teman mu…
    (2 pun kalo ko pun rs bgtu…….)

    Like

  15. Tanpa Nama berkata:

    nice one rifa.salam ramdhan.. ;p

    Like

  16. lenjan 2 berkata:

    ini kali k 8 sy mbacanya..plis update,nk bobby!

    Like

  17. Cik Nur Qalby berkata:

    sob3~ sedih srootttttttttttt~ tisu please T_______T

    Like

  18. zulfikar Hazri berkata:

    cerita hampir sama…

    mak aku dulu selalu suruh diam jgn bagitau kalau abah pegi outstation…

    sekali ada sorang makcik yg sangat jahat…

    ” bapak kau pergi outstation kan? mlm ni aku nak suruh org siam pecah rumah kau!”

    makcik tu jahat, nama dia makcik buntil

    Like

  19. faam berkata:

    wahhh, terharu punye kalau parents kak rifa bace nih

    Like

Timakasih! :>

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s