Tak Layan Sampah

Posted: 24 Mei 2011 in Bobby the Bubbly Babi

Komen-komen
  1. sembil9n berkata:

    secare jujur suke konsep blog ko ni…tpi kdg2 aku tak faham sgt entry ko …

    BTW ni first time siggah blog ko😀
    atas gara2 CONTENG2

    Like

  2. E berkata:

    err bobby and gang taknak mintak kek secret recepii ke?
    hahaha

    btw congratulations..menang dkt conteng conteng😉

    Like

  3. haryzkhairuddin berkata:

    ni kedai makan katne ni? tak marah ke owner dia? sebab nnt kena samak tmpt tu..😛

    * pasni leh wat entri pasal teknik yg ko gune utk melukis? maksudnya lukisan dlm entri2 ko ni ko lukis dulu kat atas ketas then baru trensfer masuk dlm kompite @ ko da siap2 lukis gune sofwer kompite pastu just uplod dlm blog ko? just nak tau.. sebab rare gile blog2 camni.

    Like

    • RIFA JOHAN berkata:

      kedai mkn ni dekat seremban.
      teknik melukis tak spesel lah. malu nk menunjuknya. tp prosesnye senang je.
      lukis atas kertas A4 yang dikerat 2. pen lukisan, Pilot mata 0.1, 0.8, marker n pensel. pastu scan. setel kerja.

      Like

Timakasih! :>

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s