Pelik

Posted: 16 Mei 2011 in Zaman Primitif

* Oleh sebab aku tak ‘gemar’ sangat dengan dia, aku lukis buruk saja entri ni.

Komen-komen
  1. TheSharkox berkata:

    Haha.. baru umur tiga tahun dah mencarut2? banyak sangat makan petai budak tu..

    Like

  2. blade berkata:

    Assalamualaikum…

    saya just blogwalking kat sini. baru tahu pasal blog ni..

    anyway kalau ada masa, silalah berkunjung ke blog saya.

    happy blogging🙂

    regards,
    BLADE EDGE

    Like

  3. landax berkata:

    pelik!sebab dia baru 3 taun!sengal!

    Like

    • RIFA JOHAN berkata:

      pelik memang! masa raya thun lepas budak tu dtg rumah kitorang. kitorang bagi dia duit kertas singgit, dia boleh menangis! pastu kitorang bagi dia duit kertas RM5, dia punya gembira sampai buat shuffle dpn kitorang. kecik2 da pandai bezakan duit. sangat pelik!!!

      Like

  4. greenapel berkata:

    pelik tu…ye ke budak…hehe

    Like

    • RIFA JOHAN berkata:

      kitorang 1 famili dah suruh mak ayah dia chek kt dukun, kot2 ada yg tak kena ngan anak diorang tu. tp parents dia buat pekak je. sampai skrg budak tu pelik.

      Like

  5. Farah D berkata:

    Tk snonoh punya budak 3 tahun . mmg pelik . kalau aku, aku pun bgi kaki jugak .😛

    Like

  6. haryzkhairuddin berkata:

    budak kecik pon kalau takde adab, mmg nak kene pelempang laju2 la jawabnye.
    dulu aku kecik2 baru cakap “bodoh” pon dah kene tampar kat mulut. tapi bukan mak aku yg tampar.. kakak aku. sebab dorang ckp kalau kecik2 da pandai mencarut, besar nnt ntah camne perangai.

    Like

  7. nazha anua berkata:

    kecik-kecik dah makan ulam..mesti nak awet muda ni..kaya tatabahasa?itu genius lah..hahaha

    Like

Timakasih! :>

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s