D-Ant (3 Daripada 3) TAMAT

Posted: 16 April 2011 in Dia Punya Art, Dongeng Bengong, Zaman Primitif

Komen-komen
  1. contengconteng berkata:

    Alamak teringat zaman buat komik sendiri (zaman sekolah rendah dulu). Tapi sayang dah buang. Nyesaaaal gila la…

    Like

  2. Aujinz berkata:

    aku dulu pun suka lukis komik sendiri… komik syiok sendiri..
    hue hue hue

    Like

  3. RIFA JOHAN berkata:

    ni komik angah aku. komik aku yg dulu2 aku dah terbuang. huwah, nyesal gila!

    Like

  4. haryzkhairuddin berkata:

    angah ko dah jadi engineer ke sekarang ni rifa? komik dia ni kalau ditouch up lagi, tinggi value kot.. nape beliau tak sambung buat sekuel dia? deym la… aku tengah syok2 bace ni.😦

    dulu kawan aku time skolah menengah pon suke buat komik. abis banyak buku2 latihan dia buat buku komik. mule2 pasal watak2 dalam pokemon. last2 dah jadi macam trensfomer. sampai kitorang satu kelas tertunggu2 bile dia nak buat sekuel komik dia tu.. tak leh blah.. ;P

    Like

  5. Keri Ikhwan berkata:

    aku dulu pn suka lukis komik ntahapehapentah. tp buruk jela. lukis pn dlm buku latihan je.
    jln citer mengarut habis🙂
    tp dah buang dah -_-

    Like

  6. nazha anua berkata:

    gila la..ni kalau dia tengok balik komik ni mesti sentimental kan..

    Like

Timakasih! :>

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s