Ibarat Bertanam Bunga Matahari di Pinggir Pusat

Posted: 26 Mac 2011 in Dia Punya Art

“Lepas ini aku ingat nak tanam bunga matahari kat pusat jugak lah. Petang-petang boleh kunyah kuaci.”

 

Ini ialah karya oleh: Little Fish
Yang bertajuk:
The Sunflower (one-shot)
Dan dirembat dari komik kompilasi:
Japan as Viewed by 17 Creators

* Bingung memikirkan modus operandi komik ni. Mungkin ada kaitan dengan matahari terbit, rise and shine dan negara Nippon. Tapi aku suka pada komik dan cerita tergantung macam ni sebab ia membolehkan aku berfikir yang macam-macam, dan yang bukan-bukan.

Komen-komen
  1. lens'ain berkata:

    baik jangan buat wey..haha

    Like

  2. lens'ain berkata:

    ko tau apa yg aku pk?

    baja apa ada kt pusat samapi bunga matahari pon idop subur kt pusat dia…kui3

    Like

  3. nazha anua berkata:

    suburnya baka lelaki ni..

    Like

Timakasih! :>

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s