Rayyan Fantasi dan Azam 2011

Posted: 6 Januari 2011 in Kotak-kotak

 

Gua dah takde azam lain.

Komen-komen
  1. cimotcomot berkata:

    ok done!..gua khatam lu punye entry…hahahaha..terbaek dr ladang la ko!!

    Like

  2. Xie Ra berkata:

    Ni yg first kan? Bkk dr hp je ni. Semua benda nk kna klik, xde mouse. Ssh mau smpi sini..😀

    Like

  3. hazirah84 berkata:

    Dah baca lama dah. Tapi nak mula dari awal plak.. Hehe.. Best singgah sini!😀

    Like

  4. roxe berkata:

    discover blog ni 3 hari lepas..

    baca dari newer entry sampai la entry yang first..rasa macam baca journal sendiri lak..huhu..

    terasa nostalgic di situ..

    Like

  5. Aku ingatkan aku sorang je yang godek-godek entri sampai part yang neh.😐

    Ramai yang carigali rupanya. Fenomena pesaraan Bobby kah apakah ini? Hehe.

    Anyway, nice stuff to read. Genius! That’s all I have to say.

    Like

    • Pa Johan berkata:

      ya. ramai yang sudah habis baca benda benda busuk dekat sini. tak tahulah apa yang mereka berkenan sangat. haih.

      tapi, terima kasih, dan maaf kerana telah menghabiskan masa anda.

      Like

  6. Aujinz berkata:

    terima kasih woi.. aku tak ingat aku baca yang ni walaopon aku dah selongkar blog ang dulu.. koh koh koh..

    Like

  7. el~zahra berkata:

    tak boleh dibaca scr gostan… hahahaha! blh jd bahan pelahap kebosanan baru blog neyh!🙂

    Like

Timakasih! :>

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s