“Kain lah batik, lalalala… kain lah batik, lalalala…”

Posted: 14 Disember 2012 in Zaman Primitif

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

About these ads
Komen-komen
  1. tufah berkata:

    comel nyeee awak :))

    Like

  2. kartunster berkata:

    wah..kreatifnya

    aku selalu guna baju, lepas tu lipat3 buat macam ninja, main tembak2 dengan pistol kertas..
    kool gila orang johor:D hahaha

    Like

  3. haris berkata:

    mak aku pon pernah gak pakai camtu. pastu kain dia amik kain pelekat ayah aku.. sebab lagi lebar.

    Like

  4. rifqah berkata:

    kita pakai kain pelikat ayah buat main jadi ninja. kain batik ibu kecik sangat. belajar solat pakai je telekong ibu. heheh..

    Like

  5. Prinz Aujinz berkata:

    cool… aku guna baju buat ninja… XD

    Like

  6. Akhelaken berkata:

    hehehe cool gile, teringat zmn dulu2.. eh,org johor je ke yg buat camni?

    Like

  7. Muslimah Optimis berkata:

    saya orang kedah, saya buat macam ni jugak… hehehe

    Like

  8. Pa Johan berkata:

    Tufah: Normal la tu. Hah hah. :p

    Mr. Kartunster: Dia lagi kool dan power kalau pakai pistol real. Pistol tikam pun best gak.

    Haris: Kain samarinda pun selalu jugak orang pempuan guna buat bersolat. :)

    Rifqah: Memang banyak juga kegunaan kain pelekat ni eh. Nasib baik ayah sporting. Kalau tak, kena bungkus dengan pelekat naya jugak.

    Aujinz: Mak aku marah. Sebab leher baju jadi besar menggelebeh. Hekhek.

    Akhelaken: Orang melayu je yang buat gini. 1Melayu! 1Melayu! 1Melayu! *tetibe*

    Muslimah Optimis (wow!): (^_^)b Kedah cool, orang Kedah cool… :p

    Like

  9. kentang berkata:

    dulu mase keciikĀ² selalu buat dgn adik bradik..kiteorang berlakon jadi ninja..

    Like

  10. Penjuru Kosong berkata:

    pakai buff je kan senang. eh

    Like

  11. Keri Ikhwan berkata:

    kain batik mmng bnyak kegunaan// kain pelikat pun sama

    Like

Timakasih! :>

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s